Miracle Serra. CUINA MIRACLE

Miracle Serra, fundadora de CUINA MIRACLE.

Cuina Miracle és un Espai de Creació i Miracles Gastronòmics a Sant Just Desvern. Cuina de Mercat - Càterings per Empreses i Particulars - Cursos de Cuina. Disposa de dos locals a Sant Just Desvern, el primer situat al carrer Creu on ofereix carnisseria pròpia amb una gran varietat de carns, menjar casolà per emportar i productes artesans amb denominació d’origen. A més, al carrer Indústria Cuina Miracle disposa de restaurant amb menú diari, esmorzars de forquilla o tradicionals, sopars concertats, càtering per a particulars i empreses a més de cursos de cuina temàtics.

Com et defineixes?
Diria que sóc una persona treballadora , amb personalitat, caràcter, il·lusió i ganes, molt lluitadora, per aconseguir els objectius marcats. Lleial, responsable i compromesa amb la feina i amb els empleats.

Quan va començar la teva aventura professional?
Vaig començar fa molts anys, primer al súper del meu pare, de qui vaig aprendre la honestedat i honradesa amb el client i amb el producte, i estimar el que fas. I fa uns vint-i-cinc anys amb la cuina, 

Per què vas escollir aquest tipus de negoci/professió?
Perquè m’agrada i em fa feliç, em dóna il·lusió i ganes de fer coses noves i té un camí molt llarg, sempre aprenent coses interessants.

Què vols transmetre als teus clients?
La seguretat que treballarem amb tota la millor professionalitat possible, i que l’aconsellarem, sempre de la millor manera, per arribar a complir les seves expectatives.

Què diferencia els teus productes/serveis d’altres? 
No conec gaire els altres serveis de menjar cuinat dels voltants, però crec que cuinar bé i tenir una bona oferta gastronòmica diferent és molt important.

Quin sistema de venda o promoció utilitzes?
És una venda directa, sempre aconsellant la millor proposta pel client, tenim sempre en compte el que ell necessita. També tenim web  on expliquem els productes i serveis que oferim però la venda és directa. A més fem servir les xarxes socials com Facebook, Instagram o Youtube per tenir un diàleg més proper amb els nostres clients.

El fet de ser dona és un avantatge o un fre per al teu negoci?
Per a mi puc dir que no he trobat cap diferència.

Hi ha alguna cosa que faries diferent si tornessis a començar?
Possiblement, encara que no sé el que canviaria, ho hauria que pensar bé, jo sempre he treballat amb passió, intuïció, i moltes ganes de fer-ho bé.

De quin objectiu estàs més orgullosa d’haver aconseguit?
Em sento orgullosa d’haver començat sola i tenir ara un equip de 15 persones a la empresa, i de la satisfacció personal que dóna quant un client et diu que tot està molt bé (algunes vegades també hem fet alguna errada, som humans...)

Com et veus professionalment i personalment d’aquí a uns anys?
Retirada, com ja estic ara, encara que els hi dono un petit cop de mà o algun consell, ja ha passat tot a les mans del meu fill, en Joan.

Quin consell donaries a altres dones que encara no s’han decidit a emprendre el seu propi negoci?
Sobre tot constància, no deixar-ho a la primera que no surt com esperes, i moure’t, treballar tot el que faci falta, i esforç, ganes i IL•LUSIÓ… 

I per últim, què t’aporta pertànyer a una associació com Dona i Empresa?
M’aporta complicitat, comprensió, ajuda en un moment donat, i veure que hi ha tantes dones amb empenta em dóna alegria. És molt positiu, i això sempre és bo per les persones i pel negoci.