Marta Malaret, EQUILIBRIUM TEMPLE DE SALUT

Marta Malaret, Gestora i Terapeuta de EQUILIBRIUM Temple de Salut 

EQUILIBRIUM Temple de Salut és un centre de teràpies naturals que va néixer el juny del 2009 a l'Edifici Walden de Sant Just Desvern. Disposa d'un ampli ventall de teràpies manuals, energètiques i evolutives amb l'objectiu d'acompanyar les persones a que recuperin el seu equilibri i benestar tant a nivell físic com a nivell mental i emocional.

Com et defineixes?
Com una dona emprenedora, amb força, responsable, sensible, creativa i il·lusionada amb el meu projecte.

Quan va començar la teva aventura professional?
De cop. Va ser el desembre del 2008. En una setmana la Vida em va posar al davant un nou camí que em van dur a obrir Equilibrium Temple de Salut al juny del 2009. El temps que vaig tenir per prendre la desició va ser molt curt, i em van passar tantes “casualitats” que es fa llarg d’explicar. Sezillament va arribar el moment d’arriscar i construir el meu projecte personal.

Perquè vas escollir aquest tipus de negoci/professió?
No puc dir que ho vaig escollir... Com he dit abans, va ser la Vida que va escollir per mi. Sempre segueixo el meu sentir i aquest està connectat a algún lloc que em fa de guia. Fa 25 anys vaig ser actriu, després antropòloga, ara soc terapeuta i puc veure com tot plegat m’ha servit per què avui pugui acompanyar a aquelles persones que vetllen per la seva salut global.

Què vols transmetre als teus clients? Què diferencia els teus productes/serveis d’altres?
La feina que fem al meu centre serveix per acompanyar en la recuperació de la Pau, la Salut i el Benestar però també per ajudar a descobrir les eines que totes les persones tenim per a aconseguir-ho. A Equilibrium Temple de Salut fem teràpies manuals conegudes que treballen a nivell físic i energètic com Quiromassatge, Osteopatia, Acupuntura, Reflexologia… Estem especialitzats en Teràpies Evolutives que faciliten acompanyament emocional utilitzant les tècniques de Coaching, PNL, Teràpia Regressiva, Constel·lacions Sistèmiques Familiars i Laborals, Flors de Bach, Biodescodificació, Feng Shui...
Però el que realment el distingeix és que Equilibrium Temple de Salut és un dels pocs centres que hi han a Catalunya especialitzats en Aura-Soma, un Sistema Terapèutic molt conegut a Anglaterra, al Japó i altres països del món, que treballa amb el nostre ser més profund, amb l’ànima, o com el volgueu anomenar. Jo sóc la terapeuta d’aquest sistema.
També ens distingeix el Tractament per a la Fertilitat que oferim des de fa cinc anys. És un tractament natural, efectiu i econòmic que treballa les persones a nivell global per tal de recuperar la seva potencialitat natural i així aconseguir ser pares i mares. A Sant Just no existeix cap altre centre que disposi d’un ventall tant ampli de teràpies naturals.

Quin sistema de venda o promoció utilitzes? Botiga física, online, xarxes socials?
El centre està ubicat a peu de carrer a l’edifici Walden pel cantó del carrer Indústria. Per fer publicitat faig servir tot tipus de sistemes, des de l’imprès fins a les xarxes socials. Però en la Salut, com que és una qüestió íntima, el que més funciona és el boca orella.

El fet de ser dona és una avantatge o un fre per al teu negoci?
No crec que sigui una qüestió de gènere, de ser home o dona, però sí crec que és necessari un treball de creixement personal important. Tractar amb la salut i el benestar de les persones requereix un cert nivell de sensibilitat, de respecte i de compassió. És necessari restar centrada i equilibrada per poder fer un suport a aquelles persones que passen per una situació d’inestabilitat física o emocional.

Hi ha alguna cosa que faries diferent si tornessis a començar?
Vaig obrir el centre just quan va començar la crísi i he hagut de lluitar molt per no ofegar-me en les seves aigües. Però també entenc que les oportunitats s’han d’agafar al vol i aquell va ser el moment de construir el meu projecte. Hi van haver moments en que més que valenta, com em veia la gent, em semblava que havia estat una inconscient!! Està clar que és millor posar un negoci quan l’economia está més estable però jo he après a confiar i a saber fluir amb la incertesa. Crec que aquest ha estat un gran aprenentatge perquè aprens a estar més present, més centrada amb l’aquí i l’ara.

Quina és la fita de la que estàs més orgullosa?
De que aquest any ja farà 7 anys que va néixer Equilibrium i que m’he demostrat a mi mateixa que puc fer tot i més.

Com et veus professionalment i personalment d’aquí a uns anys?
Fent unes teràpies i tractaments meravellosos gràcies als aprenentatges constants als que m’evoco i als que em porta i em portarà la Vida.

Quin consell donaries a altres dones que encara no s’han decidit a emprendre el seu propi negoci?
Que gaudeixin del que fan, que aprenguin tot el possible i es preparin. La Vida ja els hi posarà al davant quan serà el moment d’emprendre’l.

Què t’aporta pertànyer a una associació com Dona I Empresa?
Ser una dona emprenedora, amb un projecte de negoci individual, a vegades m’ha fet sentir com un nàufreg. Formar part de Dona i Empresa m’ha donat la oportunitat de no sentir-me sola, de compartir, d’aprendre, de col.laborar, de rebre recolzament, d’expressar creativitat, de visualitzar el meu negoci, de moure activitats per al poble, de mostrar capacitat i enginy... i sobretot, m’ha donat l’oportunitat de conèixer unes dones fantàstiques! Tant és així que des del començament m’hi he implicat formant part de la Junta.