Ana Molina Lacasa. ESTHETIC BCN

Ana Molina Lacasa, Llicenciada i Doctora en Medicina y Cirurgia.

Esthetic BCN és un centre mèdic especialitzat en Medicina Estètica i Nutrició que acompanya a la dona en els moments de canvis de la seva vida, com adolescència, embaràs, postpart, menopausa, envelliment. Acompanya a l’home que vol tenir cura d’ell mateix i a on hi ha un espai reservat per aquelles persones que passen pel moment de lluitar contra una malaltia com el càncer.

Com et defineixes?
Sóc una persona entregada a tot allò en el que crec. Treballadora, inquieta en constant formació i entusiasta de la meva feina.

Quan va començar la teva aventura professional?
Porto 24 anys fent de metge tot i que la vessant empresarial és recent. Vam inaugurar el Centre al desembre del 2015

Per què vas escollir aquest tipus de negoci/professió?
Vaig decidir ser metge perquè és una de les professions més boniques del món, a on sempre reps més del que dones. Sóc especialista en Endocrinologia i Nutrició i màster en Medicina i Cirurgia Cosmètica, en aquest negoci, puc compaginar les meves dues passions.

Què vols transmetre als teus clients?Què diferencia els teus productes/serveis d’altres?
Vull que el pacient es senti acompanyat, estimat, escoltat i comprés. Vull que tothom que vingui tingui ganes de tornar perquè hagi trobat un lloc i un personal que l’han fet sentir còmode i hagi pogut donar resposta a les seves inquietuds o necessitats. El nostre centre es diferencia d’altres en que tenim col·laboració de diversos professionals que donen sol.lució a moltes necessitats del pacient, estalviant temps i desplaçaments. Per altre banda, la formació de tot el personal és constat i la inversió en tecnologia un dels pilars

Quin sistema de venda o promoció utilitzes? Botiga física, online, xarxes socials?
El Centre està situat a Avda. J.V.Foix 62, la gran majoria dels nous pacients venen per recomanació d’altres que ja han passat per aquí tot i que tenim presència a les xarxes socials. 

El fet de ser dona és un avantatge o un fre per al teu negoci?
No crec que sigui ni avantatge ni fre, tot i que sovint les dones ens sentim més còmodes parlant o explicant allò que ens preocupa a altres dones

Hi ha alguna cosa que faries diferent si tornessis a començar?
Porto poc temps portant l’empresa, com a metge, tornaria a fer tot allò que ja he fet.

De quina fita/objectiu estàs més orgullosa?
De tenir un equip humà increïble que constantment aporta idees i dedica tot el seu temps a tractar de forma immillorable als pacients.

Com et veus professionalment i personalment d’aquí a uns  anys?
M’agradaria veure’m liderant un equip de metges que tinguin les meves inquietuds i comparteixin la meva manera de fer

Quin consell donaries a altres dones que encara no s’han decidit a emprendre el seu propi negoci?
Que no tinguin por, si creuen en la seva feina, són bones professionals i s’envolten de bon equip, tot anirà endavant.

I per últim, què t’aporta pertànyer a una associació com Dona i Empresa?
Conèixer dones molt interessants amb gran experiència en el món empresarial de les que puc enriquir-me enormement. El fet de pertànyer a una associació a on la resta de membres es troben amb dificultats semblants a les teves i poder tenir una ajuda conjunta és un gran avantatge i evidentment les bones estones que passem juntes quan fem les trobades.