Webinar "Estalvia energia al teu comerç"

Hola comerç! Creus que pagues més del compte per l’electricitat del teu negoci? T’agradaria que algú t’expliqués pas a pas com pots ser més eficient i reduir el teu consum energètic?

Et convidem al webinar Estalvia energia al teu comerç! organitzat per l'Institut Català de l'Energia. Un taller virtual, completament gratuït on t’explicarem les diferents modalitats de contractació d’energia elèctrica, com optimitzar la potència contractada per reduir l’import de la teva factura i com utilitzar de manera eficient els equips que necessites.

Estem canviant el model energètic de Catalunya, cap a un model net, sostenible i més democràtic i per a fer-ho necessitem la participació de tothom.
 
Entre els inscrits al webinar sortejarem una auditoria energètica personalitzada, en la que els nostres experts de manera virtual estudiaran el teu cas personal i t’acompanyaran en les actuacions d’estalvi energètic per a què puguis reduir la teva factura fins a un 30% sense fer cap inversió.

Em vull inscriure al webinar i reduir la meva factura d’electricitat:

Els webinars se celebren en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya que pretén conscienciar a la societat en relació a l’energia i avançar en el canvi d’hàbits de consum energètic per a poder complir amb els objectius d’Europa per a què al 2050 tota l’energia que consumim provingui de fonts renovables, sense emissions. El teu comerç també s’hi pot adherir!