Participa al grup de Facebook: Les dones de Sant Just busquem casa!

L’Ajuntament de Sant Just Desvern té el compromís d’impulsar un punt de trobada feminista en el qual s’ofereixin serveis específics per a les dones, però que també esdevingui un espai per al coneixement i la sororitat, l’ apoderament femení i l’oferta de recursos per a una vida justa i equitativa, en l’àmbit social, laboral, cultural i de lleure.

Per a donar continuïtat a l'organització del grup motor iniciat arran del procés participatiu Les dones de Sant Just busquem casa!, hem creat el grup de Facebook: Les dones de Sant Just busquem casa!, que des d'ara serà el nostre espai virtual per a debatre sobre els temes clau per a l'organització del grup motor, així com també, un espai virtual per a proposar temes que ens permetin avançar cap a la definició del futur espai feminista.

Aquest és un grup tancat, qualsevol pot sol·licitar accés o ser convidada per una membre del grup. Les sol·licituds seran aprovades per Equal Saree, moderadores i dinamitzadores del procés participatiu.

Per a unir-te al grup, primer fes clic aquí: Les dones de Sant Just busquem casa!, després fes clic en Unir-te al grup i espera que les moderadores acceptin la teva sol·licitud.

Convida a més dones a participar, perquè juntes som més fortes!