Ajornat per #vaga8N la pinya i el concert de @clara_peya

Jueves, 8 Marzo, 2018 - 18:00

Demà 8 de març és el Dia Internacional de les Dones en el qual diverses associacions feministes i els sindicats majoritaris (UGT i CCOO) han convocat una vaga per tal de denunciar la violència masclista, la bretxa salarial i la precarietat laboral, reivindicant la igualtat de drets laborals entres dones i homes.

Aquesta vaga ha fet modificar la programació d'activitats organitzada per a aquest dia. Per tant, queda ajornat fins a un altre dia el concert que la pianista, activista feminista i veïna Clara Peya tenia previst oferir el dia 8 de març, a les 20 h, al Casal de Joves.  Paral·lelament també queden suspeses les activitats de les dones castelleres d'Esplugues organitzada per Dona i Empresa i l'actuació de l'Escola de Dansa Renata Ramos París.

Les més de 150 persones que havien reservat la seva entrada gratuïta a través de la plataforma Tic-Tac-Tiquet rebran un correu electrònic informant-les de l'ajornament del concert, i en breu, un altre correu amb la data prevista pel nou concert,  ja que s'està treballant perquè es pugui fer un altre dia, així com la resta d'activitats ajornades.

Conjuntament amb les associacions de dones de Sant Just, JustDones i Dona i Empresa, fem una crida a la participació en la Manifestació unitària del 8M que està prevista a Barcelona, a partir de les 18.30 h, en el recorregut que anirà des del Passeig de Gràcia fins a la pl. Catalunya.

Recordem que en el Ple del passat 22 de febrer es va aprovar una moció en la qual es donava suport a secundar aquesta aturada internacional.

Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de comunicació

NO QUEDA SUSPESA LA TROBADA PER FER LA FOTO DAVANT DEL MURAL DE LA PLAÇA CAMOAPA A LES 18 h, després anirem plegades a la manifestació de BArcelona!