Sopar d'aniversari, 5 anys de Dona i Empresa

Doncs ja hem fet una mà, si, si, sembla que 5 anys no són res però quan una associació fa 5 anys i el nombre d'associades creix cada any, alguna cosa devem estar fent bé.

Dijous 17 de juliol va fer just 5 anys del primer sopar de l'associació i enguany ens vam reunir 50 de les dones associades. Vam fer festa grossa. Una limusina rosa va anar recollint grups de dones en dos punts del poble, una grata i divertida sorpresa que la comissió va voler mantenir en secret fins al final. Música, cava i molts riures, molts.

Després de passejar-nos una mica arribàvem al Restaurant Sant Just on ens esperava un altre sorpresa. Un pareo amb tons roses per lluir aquest estiu. Benvinguda amb copa de cava i anar trobant-nos amb moltes de les sòcies que pel dia a dia de cadascuna feia temps que no veiem. També cares noves de les últimes incorporacions-

Un sopar informal a peu dret, tot boníssim, i un photocall per fer una mica l'indi. A més un vídeo recopilatori de totes les activitats que hem anat organitzant durant aquests anys, des de la Shopping Night, Fira de Nadal, Fira de la primavera, tallers, portes obertes, Model per un dia... Activitats de coneixença, de networking, de promoció del comerç... em sembla que no descartem cap idea proposada per insòlita que pugui semblar.

La Lourdes i la Ira, primera i l'última presidenta van fer un breu discurs d'agraïment de la feina feta i de la implicació de les sòcies, sobretot la Junta, que amb la feina més organitzativa són les que ens empenyen a la resta a participar.

Així doncs, menjar, beure, música, vídeos, regalets i ballaruga que les més animades no van perdonar-

Potser ens va faltar fer la ronda de coneixença, sobretot tenint en compte que hi havia moltes noves sòcies. Queda pendent per la propera trobada!

Gràcies a totes les que vau venir i ens vau fer passar una bona estona. Ara toca descansar una mica per tornar al setembre amb les piles ben carregades!

Bon estiu a totes!!

No us perdeu el vídeo que ens ha muntat l'Ana Valverde amb les fotos del reportatge que va fer!