Sopar d'aniversari, 5 anys de Dona i Empresa

dimarts, 17 juliol, 2018 - 20:50

Hi havia una vegada, a la Regidoria de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament de Sant Just Desvern, una inquietud emergent sobre la manera de donar visibilitat i recolzament a les dones que viuen transitant per dos camins ben diferents: el personal i el professional. Tot i que estan ben definits i son iguals d’importants no es gens senzill trenar les responsabilitats que se’n desprenen d’ambdós. Sense oblidar les tasques de la llar gestionem negocis, som autònomes, dirigim empreses, estem al capdavant d’una botiga .... ¿Qui pot entendre i empatitzar amb tot aquest enrenou si no son les dones?

Doncs heus aquí que, unes quantes d’aquestes dones, varen decidir fer un sopar un dia d’estiu del 2013 per saber les unes de les altres, per compartir inquietuds, per donar- se suport i aprendre juntes. Aquell vespre, entre cuineres, expertes en moda, advocades, perruqueres, metges, terapeutes, arquitectes, enginyeres, dissenyadores.....va néixer Dona i Empresa.

Des d’aleshores han passat 5 anys molt actius, s’han fet cursos i tallers de tota mena i s’han viscut molt bones estones. Dona i Empresa ha contribuït a la consolidació d’algunes propostes municipals i s’ha convertit en un dels referents d’agrupaments comercials, participa en l’organització d’activitats tan importants com La Nit de Sant Just al Carrer, el Mercat de Nadal o la Fira de Primavera. El nombre d’associades augmenta cada dia per confirmar la saludable vida de l’associació i la perspectiva de futur es presenta ben dinàmica.

Aquest any estem d’aniversari i serà, per tant, temps de festa

  • Celebrarem Dona i Empresa
  • 
Celebrarem l’empenta i la capacitat de les associades
  • Celebrarem el coratge de les dones
  • Celebrarem la feminitat

  • Ens celebrarem a cadascuna de nosaltres

És per tot això que no podem deixar de citar, ni oblidar, quines van ser les associades que van fer la primera reunió de Junta: la Lourdes Raja, la Mon Farràs, l ́Otilia Llorens i l ́Anna Roca, les quals van posar la llavor del que ara, transcorreguts ja cinc anys, és una associació de referència a Sant Just, aprofitem aquesta festa per rendir homenatge i agraïments a aquestes associades i a totes les que ràpidament van fer possible que aquest projecte tirés endavant.

El sopar serà el dia 17 de juliol al Restaurant Sant Just de l'associada Dolors Navarro.

Així que aquest any no hi pot faltar cap de nosaltres, SAVE THE DATE apunta't aquí.