Nous camis, noves imatges. Dissabte 28/9/2019

Tornar a casa amb un somriure a la cara. Haver passat una estona entre amigues, i sentint-te més guapa que mai gràcies la màgia de la Isabel Temprado i l'Odette Azemar i tot just després l'Ana Valverde que et diu que ho fas súper bé encara que et moris de vergonya.

Aquest seria el resum de la jornada que vam viure més d'una trentena de dones el passat 28 de setembre acollides a l'estudi de l'Ana.

Sota el lema Nous camis, noves imatges, l'objectiu era renovar les fotos que tenim a la web de l'associació i també poder fer-les servir en una campanya de promoció que farem pròximament per potenciar les sòcies sense botiga física. També tindrem una foto de perfil que podrem aprofitar per als nostres perfils personals o professionals.

L'Ana Valverde no va parar de fer fotos des de les 10 h del matí i ajudada per la Isabel i l'Odette, van aconseguir que un dissabte qualsevol es convertís en quelcom especial. Nosaltres ens vam anar esglaonant però elles tres van estar al peu del canó fins ben tard al vespre. Així que agrair-vos l'esforç d'estar per nosaltres i fer-nos sentir poderoses i guapes.

De moment podeu veure les fotos dels making of que diverses sòcies van anar fent.

Aprofitem per animar-vos a participar en les activitats que organitzem, ja que forma part d'un dels objectius de Dona i Empresa, com és promoure les relacions personals i professionals entre les associades.