Nous Camins, Noves Imatges. Sessió Fotogràfica 28-09-19

dissabte, 28 setembre, 2019 - 10:00

Com us vam anunciar abans de l’estiu, la propera activitat que farem serà una SESSIÓ FOTOGRÀFICA.

Aquesta sessió és realitzarà durant tot el dia a l’estudi de l’Ana Valverde, sòcia de DiE, i cadascuna de nosaltres es farà dues fotografies. Una serà pel nostre perfil professional, l‘altra per la nostra nova imatge, com a sòcia, que apareixerà en el slider de la nostra web.  L’Anna us passarà la primera i DiE podrà disposar de les dues.

És molt important que participeu en la sessió fotogràfica ja que, a banda de tenir actualitzat el vostre perfil professional i poder treure’n profit, se’n trauran les imatges publicitàries per la campanya que estem preparant per a aquesta tardor que afavorirà tots els nostres negocis. Així que us recomanem que no us la perdeu!

Pel fons fotogràfic que té pensat, l’Ana ens demana que anem vestides amb roba blanca, beix, o de tons pastels i que evitem els estampats. Hi hauran les nostres maquilladores professionals per deixar-nos ben boniques i un pica pica ens ajudarà a estar més disteses.

Per tal que la sessió sigui fluïda, és necessari que us apunteu als torns de matí o tarda, AQUÍ

Així doncs, us esperem:

DISSABTE 28 de Setembre
LLOC: Estudi Ana Valverde. C/ Mossèn Antonino Tenas 8 (Google Maps)

PREU: 15€