Crònica: Sopar de nous camins amb lluna creixent

Quasi una quarantena de sòcies ens vam reunir el passat 6 de febrer al Restaurant Sanborant per fer el sopar d’inici d’any, un sopar que ja s’ha convertit en una tradició on aprofitem per recollir el que hem sembrat l’any anterior i fer una mirada al nou any que comença. Vam poder gaudir d’una nit on la lluna creixent va il·luminar els pronòstics de la nostra astròloga Concha. Dona i Empresa té molta feina per endavant però, com bé va dir ella, no pararem fins a aconseguir-ho!

La primera feina en marxa que tenim és una campanya de promoció de les sòcies en la qual hem estat treballant de valent per tal de poder donar visibilitat a aquelles dones que principalment ofereixen serveis i no disposen de botiga física o d’aparador.

Volíem explicar-la en persona per poder aclarir dubtes i també explicar-vos el procés creatiu que ens ha portat fins aquí. La comissió de Nous Camins va sorgir arran d’una inquietud de totes les sòcies i de la Junta, també pel fet de poder diversificar les nostres accions i repartir esforços en altres àmbits que no siguin les fires comercials.

Nous camins, nous projectes, noves idees... sempre amb ganes de compartir i de fer servei a les sòcies.

Al sopar en van venir de noves i d'altres que mai s’havien animat. Va ser una nit molt especial que va donar inici a un any ple d’activitats que esperem poder compartir i gaudir juntes!

Us avancem que la propera activitat està relacionada amb el Dia de la Dona. Tornarem a pintar el mural de la Plaça Camoapa que vam inaugurar l’any 2016 i s’ha convertit en tot un símbol. Ara toca renovar la imatge.

Així que prepareu-vos per un altre Pica-Pinta. Us esperem!!