Sopar de nous camins amb lluna creixent

dijous, 6 febrer, 2020 - 20:30

Atenció Emprenedores! Per qüestions de capacitat i logístiques, hem hagut de fer alguns canvis en el sopar que seguirà sent el proper dia 6 de febrer. Finalment es farà al Restaurant Sanborant.

L’entrada del nou any ha dut molt moviment i no només climatològicament parlant!

La comissió dels Nous Camins ha treballat de valent i ja té a punt la Campanya Publicitària que donarà més visibilitat a tots els nostres negocis. Des de la junta felicitem el treball fet perquè és fantàstic. En breu rebreu tota la informació.

És per aquesta raó que creiem imprescindible donar un espai de temps en el sopar, per acabar d’informar i aclarir dubtes, del que suposarà la campanya que hem anomenat “Descobreix el talent de Dona i Empresa” una campanya que, al despertar la primavera, s’expandirà per tot Sant Just. També us avançarem algunes activitats que tenim previstes. Aquest any apreta!

Parlant del nou any i aprofitant que la Lluna estarà creixent, tindrem entre nosaltres l’astròloga Concha Baringo, que, amb la saviesa i simpatia que la caracteritza, després de sopar, ens informarà de l’actualitat astrològica, ens projectarà la carta del moment, ens parlarà de dinàmiques i col·laboracions entre les sòcies i ens presentarà alguns dels seus treballs i projectes personals. Si encara no la coneixeu, no us perdeu aquesta oportunitat!

Creiem que serà un sopar rodó, d’aquells que donen cohesió i sentit a l’associació.

Per aquest motiu abaixem el preu per afavorir que vingueu el màxim de sòcies possible.

DiE en aquesta ocasió, ens farà un regalet molt pràctic!

Farem tremolar el Sanborant quan brindem, amb un bon cava, pels Nous Camins i per tot el que compartirem aquest any 2020.

No t’ho perdis i apunta’t AQUÍ

Dia: 06/02/2020 Lloc:
Restaurant Samborant. C/ Jacint Benavente, 3 Sant Just Desvern
Hora: 20:30h
Preu: 15€