Crònica: Sopar de cloenda amb taller de cuina al restaurant El Brot

Alegria, complicitat, simpatia, diversió ... Els primers qualificatius que destacaria immediatament algú que hagués agafat el paper d’observador en el sopar de cloenda del passat Dijous 6 de Juliol. De nou les noies d’El Brot i la seva capitana ens varen fer entrar en el món de l’alta cuina, els nostres davantals esperaven amb ànsia els moviments de les mans i els ganivets esmolats feien música amb la feina que els tocava. L’èxtasi final va ser un bufet d’entrants que ens feia navegar entre vaixells de fruita i verdura, “tacos” exuberants i plats d’exòtiques espècies. Hem de reconèixer però que els segons plats tenien la mà i el mèrit del restaurant que ens va acollir per fer l’última activitat de l’Associació d’aquesta temporada.

Contentes i satisfetes per la feina feta i per la nostra col·laboració en els actes i fires del municipi, pensem però que ens hem de dedicar una mica més a nosaltres i treballar de portes endins amb més trobades, formacions, tallers lúdics... activitats que ens permetin créixer com a professionals i com a persones, fomentant tot el que tenim en comú i donant empenta al motiu pel qual DonaiEmpresa va néixer: fer xarxa.

Tal com ens deia la Maria Devil, en l’actuació que va tancar l’acte, som un col·lectiu de dones “emprenyadores” amb un esplèndid futur al davant.

Us deixem unes quantes fotografies pel record i, sobretot, us deixem amb moltes ganes de retrobar-vos ben aviat.