SOPAR DE CLOENDA AMB TALLER DE CUINA AL RESTAURANT EL BROT

dijous, 6 juliol, 2017 - 20:30

Benvolgudes sòcies,

A punt de tancar la temporada 2016-2017 és inevitable fer passejar el record fins al mes de Juliol de l'any passat i reviure imatges i moments de la trobada de cloenda amb el Taller de Cuina al Restaurant el Brot. Aquell vespre, ple de dones fantàstiques i divertides en acció, vàrem reconfirmar que hi havia projecte i, certament, al llarg d'aquesta temporada, hem tornat a comprovar que les nostres accions tenen èxit i que la llista d'associades creix. ¿Ho celebrem?

Sí que ho celebrarem i de la mateixa manera tot i que els plats seran diferents per aprendre noves propostes d'estiu.

Ens retrobarem, donarem la benvinguda a les noves sòcies, tornarem a riure, compartirem vivències i projectes..... en fi, gaudirem del fet d'estar juntes i de les sorpreses que l'associació ens té preparades.

QUAN: 6 de Juliol a les 20:30 h
LLOC: Restaurant el Brot
PREU: 20 €
(Centre social Mil.lenari), Carrer Àngel Guimerà, 1, 08960 Sant Just Desvern,

Recordeu, les que vam participar l'any passat, vam rebre un davantal de Dona i Empresa, l'haurem de portar si no ens volem tacar. Les que no vau venir, porteu-ne un de casa.

El taller consistirà en fer tres entrants diferents per menjar-nos totes juntes i el Brot ens oferirà tres plats principals per triar.

 Si us plau, per tal de poder organitzar l'activitat, Apunteu-vos aquí i trieu el plat principal abans del dia 1 de juliol.

Ens veiem aviat!