Crònica del Sopar d'estiu a Can Calopa

El passat 5 de juliol vàrem celebrar el tradicional sopar d’estiu de l’associació. Van poder venir una trentena de sòcies i vam gaudir d’un entorn meravellós a la masia de Can Calopa.

La veritat és que el lloc va ser escollit a consciència, ja que durant aquest curs vam fer un esmorzar a la masia per conèixer el seu projecte.

Situada al parc Natural de Collserola, a la Masia de Can Calopa de Dalt treballen i gestionen les 3 hectàrees de vinya de la finca i, en el seu celler, hi elaboren el vi “Vinyes de Barcelona”, l’únic vi que es produeix a la ciutat.

Però el rerefons és un projecte social amb una Llar Residència i un Centre Especial de Treball (CET) que dóna feina a 20 joves en risc d’exclusió social i/o discapacitat intel·lectual.

A part de conèixer el projecte social, la ubicació espectacular de la masia va fer que el sopar esdevingués realment especial, amb unes vistes impressionants sobre el Baix Llobregat i Barcelona. Un entorn inigualable.

Aquest pòsit ja es va notar només arribar quan ens van rebre a la terrassa que presideix l’entrada amb una copa de vi i una apassionant explicació de tot el projecte. Després de visitar les vinyes vam gaudir del sopar també regat amb els vins del celler.

La disposició de la terrassa era ideal (bales de palla, ja sabem que ens agraden ☺ ) i ens va recordar el nostre meravellós chill out de la Nit de Sant Just al carrer, però aquesta vegada gaudint-lo a l’estiu. Les sòcies es van disposar en petits grups on les converses fluïen com la nit, plàcida i serena.

I per acabar, la nostra estimada Sheila d’Essència, ens va fer el millor regal que podíem esperar per acabar la nit. Unes danses hipnòtiques, danses del ventre i gir sufí, danses d’empoderament que va fer que totes, ens quedéssim embadalides i profundament agraïdes d’aquest fi de festa.

Gràcies a totes les que vau poder assistir, creiem que aquests sopars de trobada fan que la nostra associació agafi ple sentit. Descobrim persones, propostes, tarannàs i tot això ens empenta a seguir endavant.

Us desitgem un bon estiu i una tornada amb energies renovades!

Acció relacionada: