Sopar d'estiu a Can Calopa

divendres, 5 juliol, 2019 - 21:00

L'arribada de la calor ens evidencia que l'estiu ja és aquí i que, amb ell, el sopar de DiE s'acosta!Aquest any el farem el divendres 5 de juliol en un indret molt especial que ens va captivar el dia que el vam conèixer. Situat a l'entrada de Collserola, és un lloc ideal per gaudir de la fresca del mes de juliol, sota la mirada dels estels, sentint l'olor a vinya.Sí, algunes ja la coneixeu, és Can Calopa! Teniu referències a la nostra web del dia que vam fer la visita i tast.Per ser una nit tan especial per a nosaltres, on compartirem parers i desitjos, els de la cooperativa ens han organitzat tot amb cura i detalls:  • 21:00 h Arribada del grup a Can Calopa. Presentació i ocupació dels espais


  • 21:15 h Tast de vi i oli al Mirador de la masia tot gaudint de les magnífiques vistes de Collserola. Explicació del projecte de l'Olivera Cooperativa


  • 21:45 h Sopar degustació de diferents tapes seleccionades en format bufet. Inclou vi de l'Olivera, postre, cafès i infusionsPer qui vulgui adquirir oli, vi o altres, el servei de venda estarà a la nostra disposició.Entrada la nit, hi haurà una actuació sorpresa que ens entrarà per tots els sentits i ens deixarà bocabadades.Et perdràs aquest sopar d'estiu tan especial?No, oi? Doncs apunta't AQUÍLloc i hora de trobada: 20:30 h al ParadorPreu sòcia: 25 € (DiE subvenciona 5 € dels 30 € que val)


(Places limitades: 40)PD: Organitzarem els cotxes per pujar plegades