Crònica de l'assemblea general 2020

El passat divendres 10 de juliol, mentre el sol s'anava ponent, les cadires separades amb la distància de seguretat s'anaven omplint d'emprenedores. Va ser una nit especial per a Dona i Empresa.
Després de l'estat d'alarma i d'haver hagut de suspendre l'Assemblea anual del mes de març, vam aconseguir celebrar-la en un entorn meravellós, l'hípica Sol Solet , gràcies a la generositat de la seva propietària i sòcia Marie Follet.

Sota la fresca, vam fer una assemblea diferent, amb un saborós pícnic al final que va substituir el sopar d'estiu convertit ja en tradició. Però sobretot va ser una nit especial perquè vam renovar la Junta presidida per la Ira Peire durant els darrers 5 anys. Durant aquest temps, la Ira ha deixat empremta i, tot i que ara no estarà a primera línia, seguirà molt vinculada a l'associació treballant en diferents comissions.

A part del canvi de la presidència, que va assumir la Mercè Camps, també es va renovar el càrrec de secretària per a Pilar Mas que continua, i la vocalia que ocupava la Pilar Giménez va quedar substituïda per l'Anna Gil que entra a la Junta per encarregar-se de les activitats de comerç. Unes 30 sòcies vam poder assistir en aquesta assemblea-pícnic atípica i totes vam coincidir que hem de mantenir aquest tipus d'activitats, ja que ens donen l'oportunitat de conèixer d'altres sòcies una mica més i són espais de diversió però, també, de compartir experiències.

La nit va acabar amb la projecció del nou vídeo promocional de comerç 'Sense Anar més lluny' que les associacions Dona i Empresa, Desvern Comerç i Mercat Municipal han elaborat en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Just. La Campanya està tenint molt de ressò i estem molt contentes de poder fer publicitat del nostre comerç i dels nostres serveis.

Ja entrada la nit, ens va visitar la Maria de Vil que ens va oferir el monòleg "La Sirena Serena" amb aires ecològics i amb text de Pablo Neruda. Els aplaudiments i els somriures van posar fi a la trobada.

Marxem de vacances després d'un semestre atípic en el qual no hem deixat de treballar perquè, malgrat les incerteses, la nostra DiE mira endavant. En el millor moment, ha sortit a la llum la Guia de Serveis, un projecte sorgit també en un dels nostres sopars i que finalment està donant els seus fruits donant visibilitat també a aquelles sòcies que no tenen un local a peu de carrer.

Ara venen temps de descans, de desconnectar i de carregar piles. Us animem a fer-ho tant com us sigui possible i així encarar el darrer quadrimestre de l'any amb energies renovades i amb l'esperança de poder fer totes les activitats que ja estem rumiant i tenim previstes.

Passeu un bon estiu!
La Junta