Descobreix el Talent de Dona i Empresa

divendres, 5 juny, 2020 - 20:03 a dilluns, 7 setembre, 2020 - 20:04

Benvolgudes,

Durant els més de cinc anys d’existència, a Dona i Empresa Sant Just Desvern hem treballat per trobar la manera de donar a conèixer els negocis de les nostres associades.

Ens hem implicat en fires i mercats per tal d’afavorir la presència de les que tenen botiga, hem realitzat portes obertes per crear xarxa entre les emprenedores, i també hem organitzat activitats, tallers i sopars per crear sinergies i espais de coneixença i de lleure i diversió.

Aquesta primavera, però, és especial per a nosaltres perquè hem assolit el repte de fer la campanya promocional Descobreix el Talent de Dona i Empresa que visualitza els negocis i mostra el talent emprenedor de les associades.

Ens plau presentar-vos la Guia de Serveis de Dona i Empresa on trobareu tot allò que podeu necessitar. La podeu aconseguir a botigues i a espais públics, només cal que us fixeu en els cartells que la identifiquen.

També us la podeu descarregar aquí!

Feu-la córrer!

Segur que us sorprendrà!