Crònica de la Marxa Nòrdica

Hola a totes!!!

Ja sabem que estem totes mooolt enfeinades i començant la nova temporada a tope...

El passat diumenge, però, vàrem poder gaudir del Tast de Marxa Nòrdica i comprovar que l'activitat física pot ser un molt bon complement a la nostra feina del dia a dia.

El Pep, el monitor de Bendhora, ens va acompanyar durant tres hores a les 19 persones, entre sòcies i acompanyants, que ens havíem inscrit a l'activitat. Ens vàrem reunir a la gespa del casal de joves i, primer, ens va proposar exercicis per entrar en contacte amb la tècnica i l'ús dels bastons per, tot seguit, dur-nos passejant a bon ritme fins a La Salut, tot descobrint nous paratges i recorreguts de la vall de Sant Just. TOT I QUE MOLTES NO ENS HO CRÈIEM, xino-xano, bastó endavant, bastó endarrere i gairebé sense adonar-nos, però sense predre el ritme, vàrem completar un recorregut de gairebé 6 km, això si, suant una miqueta, eh?

En resum, ens ho vem passar molt bé i vàrem descobriu una nova manera de fer exercici. La Marxa Nòrdica (o NW: Nordic Walking) té molts beneficis per a la nostra salut física i, alhora, contribueix al nostre benestar general, sense deixar de ser un esport que es pot adaptar al ritme de cadascú. Així, hi podem trobar participants que hi busquen des de la recuparació de lesions o tractament de malalties, fins a la competició!!

Si voleu saber més sobre aquesta activitat, podeu visitar la web www.bendhora.com. Realitzen diferents sortides setmanals des de Sant Just i Barcelona.

Salut!!

Acció relacionada: