Marxa Nòrdica

dissabte, 15 setembre, 2018 - 12:00 a diumenge, 16 setembre, 2018 - 23:52

Bon setembre, dones emprenedores!!

Després de l'estiu retornem  amb energia i per a carregar piles, hem organitzat una activitat els beneficis de la qual els podrem gaudir tot l'any, es tracta d'un tast de Marxa Nòrdica. El Nòrdic Walking, o Marxa nòrdica és una activitat física que incorpora uns bastons específics a la forma natural de caminar . És una activitat segura, eficaç i equilibrada que ens ajuda a treballar tot el cos de forma simètrica. A més, el nordic walking ens permet adaptar el nivell de l’activitat segons l’objectiu del practicant.  Això fa que sigui una activitat apte per a tothom,

L'activitat serà a càrrec de 'Bendhora', que posarà a la nostra disposició un monitor expert, els bastons i l'assegurança.

L'activitat durarà entre 2'30 i 3 hores i consistirà en una introducció pràctica a la tècnica de la marxa i l'ús dels bastons, seguida d'una sortida per a gaudir sobre el terreny dels benficis de la pràctica. Caldrà dur calçat i roba còmodes i aptes per a caminar (no de muntanya!)

Proposta de dates:

Dies 15 o 16 de setembre (dissabte o diumenge) per la tarda (cap a les 17-17:30 ja que el dia ja s'escurça bastant)
Podeu inscriure un acompanyant!
Trieu el dia que preferiu. Si us van bé els dos, si us plau, marqueu-los tots dos. Per qüestions organitzatives, si el grup és molt nombros, en farem dos- un cada dia.

Preu: 15€ per persona.

IMPORTANT! CAL que feu les inscripcions el més aviat possible! Les tancarem el dia 10! No tenim molts dies de marge. Inscripció aquí!

Animeu-vos!! És una activitat que després podem gaudir en grup i/o en família i ens permet estar en forma d'una manera fàcil, agradable i la podem adaptar a la nostra vida qüotidiana.

Veure la crònica Crònica de la Marxa Nòrdica