Convocatòria de la 1ª edició dels premis 12x12 Dona TIC

El proper 10 de desembre en el marc del II 12x12Congress, la gran trobada de cap d'any de les TIC catalanes, es lliuraran per primera vegada els premis "12X12 Dona TIC".

Enguany el congrés 12×12, organitzat per Tertúlia Digital, el Pla idigital de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de l'Observatori Dona Empresa Economia (Cambra de Comerç de Barcelona), impulsarà els Premis 12×12 a la Dona TIC, amb l'objectiu de reconèixer i posar en valor el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de l'àmbit TIC i fomentar vocacions femenines en carreres tecnològiques, especialment en enginyeries.

En aquest certamen es lliuraran premis en quatre categories: emprenedora, professional, acadèmica i divulgadora. El termini per presentar les candidatures serà del 26 d'octubre al 26 de novembre de 2015 i el lliurament de premis es realitzarà durant el II 12x12Congress, la gran trobada de cap d'any de les TIC catalanes, el dia 10 de desembre de 2015 a l'auditori de l'Edifici Imagina de Barcelona.

Per a més informació i bases dels premis: PREMI DONA TIC / 2015