Retir de mar 7-8 d’octubre 2023

dilluns, 2 octubre, 2023 - 10:44 a diumenge, 8 octubre, 2023 - 18:00

Hola! Emprenedores!

Després de l'èxit del retir a la muntanya que vàrem fer el febrer passat a Mascarbó de Sant Hilari de Sacalm, on totes les participants van demanar fer-ne un altre al costat del mar, us anunciem que ja hem complert amb el compromís de buscar un lloc idíl·lic per tornar a compartir i gaudir plegades.Serà el cap de setmana 7-8 d'octubre a l'Hotel Reimar de Sant Antoni de Calonge situat a primera línia de mar i a l'inici del Camí de Ronda de Torre Valentina. Aquest marc idíl·lic ens permetrà fer passejades increïbles arran de mar i trobar-nos caletes típiques de la Costa Brava, gaudir de la platja i prendre el sol, visitar llocs emblemàtics si ens ve de gust, i també, no cal dir-ho, parlar dels avenços de la nostra associació. Anirem fent propostes sobre la marxa i, si us venen de gust, us hi apunteu.Arribarem el dissabte sobre les 10 h del matí i marxarem el diumenge a la tarda. Estarem en habitacions dobles amb bany. Tot, per 85  €. Qui vulgui habitació individual haurà de pagar un suplement de 15 €.

Com va passar amb l'anterior retir, per tal de fer la reserva, necessitem saber qui està interessada a participar i, qui ho estigui, caldrà apuntar-se al formulari i fer un ingrés de 45 € al compte corrent de DiE ES33 2100 0277 6402 0041 0508 posant com a concepte NOM+RETIR DE MAR.

Serà un altre retir especial. No te’l perdis!

Apunta't ja en el formulari.