T’ESPEREM A LA GALA DELS 10 ANYS DE DONA I EMPRESA!

dissabte, 29 juliol, 2023 - 20:00 a diumenge, 30 juliol, 2023 - 02:00

Benvolguda

El 2023 és un any molt especial ja que l’associació celebra 10 anys i ho farem amb una gala molt especial. Estem preparant una gran festa pel dissabte 29 de juliol de 2023 (SAVE THE DATE!), coincidint amb l’aniversari i previ a la Festa Major de Sant Just. Comptem amb la col·laboració de l’Ajuntament i volem que tothom vingui a compartir amb nosaltres aquest aniversari.
La Gala consistirà en una entrega de premis a diferents dones santjustenques o molt relacionades amb el municipi i que hagin destacat per la seva trajectòria professional o personal. Tenim 6 Tipologies de Premis: Cultura, Investigació, Societat, Emprenedoria, Empresa familiar i Esport. Relacionat amb aquesta entrega de premis us informem que hem encarregat a una artista del nostre municipi, la confecció del trofeu i ens ha fet una proposta que partint del logo de l’associació i una grafia que recorda una llavor vol representar un espai que germina i fructifica. Un espai que dona valor a la dona treballadora i acompanya a les que volen crear un negoci, fer-se autònomes o activar-se professionalment.

La Gala dels 10 anys de DiE la celebrarem al Casal de Joves.
Després de l’entrega de premis podrem gaudir d’una actuació de dansa per finalitzar l’acte i tot seguit a l’exterior del casal ens trobarem amb oferta culinària de diverses food tracks, barra de begudes i música en directe per gaudir d’una nit molt especial.
Ens encantaria que poguessis venir a celebrar amb nosaltres aquest aniversari i volem rodejar-nos de dones com tu.
Com l’aforament és limitat hem establert una entrada simbòlica a partir de 5€ que destinarem a Sant Just solidari. Compra-la ja i assegura't la plaça!

Mercè Camps
Presidenta