La Nit de Sant Just al Carrer

dimarts, 23 octubre, 2018 - 17:42

Com sabeu, s’acosta la Nit de Sant Just al Carrer i ja està tot en marxa, com l’any passat, el Jardí de Tardor de Dona i Empresa serà a la plaça d’Antoni Malaret i Amigó.

El jardí ocuparà els dos espais de la plaça:

  • L’escenari gran, on hi haurà dues actuacions grosses, enguany hi tindrem una Big Band itinerant, Swing i Agraciados (Rumba catalana). Allà, Cuina Miracle oferirà fideuada i menjar mexicà.
  • L’acollidor chill-out on hi haurà l’escenari de les microactuacions (Música, dansa, performances i diverses intervencions artístiques). Allà, Dona i Empresa, oferirà dues tapes salades i dues dolces.

En aquest segon espai hi haurà la barra de Dona i Empresa on s’oferirà GinTònic, cervesa i refrescos. Aquí és on ens hem d’arremangar, aquesta barra ha de servir per poder seguir fent activitats per l’associació i poder seguir fent trobades que ens beneficiïn a totes. Cal que organitzem torns tant pel muntatge de l’espai (aquest any una empresa ens ajudarà a muntar la barra), com per servir a la barra.

Aquesta nit serà ideal per gaudir juntes una vegada més i seguir creant llaços entre nosaltres.

D’altra banda calen els roll-ups de les associades per donar color al chill-out i d’aquesta manera fer visibles els nostres negocis, per això cal que cadascuna es responsabilitzi del seu, tant a l’hora del muntatge com a l’hora de la recollida o es busqui algú perquè li ho faci.

Per anar bé, caldrien 5 o 6 persones per torn. Si us plau, apunteu-vos al doodle triant la franja horària que us convingui.

Si us apunteu abans de dimarts 16 al matí el vostre negoci sortirà anunciat al programa oficial com a col·laboradora a l’espai de Dona i Empresa.