Les dones movem el món, el 8 de març l'aturarem.

dijous, 8 març, 2018 - 20:00

Les dones movem el món, el 8 de març l'aturarem.

Per això Dona i Empresa anima a totes les dones a unir-se l'aturada /vaga general de dones

Per primera vegada a la història, el 8 de març se celebrarà una vaga total de dones a l'estat. Serà una vaga/aturada laboral -per denunciar les desigualtats i la bretxa salarial, entre altres reivindicacions-, però el més nou és que també serà una vaga de cures. Això vol dir que aquell dia les dones que la secundem deixarem d'ocupar-nos de les cures i de la criança dels nostres familiars o entorn pròxim. No oblidem que les dones fem el 80% dels treballs no remunerats.
A més, també serà una vaga estudiantil i de consum.

Hi ha col·lectius que recolzen l'aturada de 2 h per torn i d'altres la vaga total, des de Dona i Empresa recolzem les dues coses, ja que el respecte cap a les nostres companyes, és el més important.

Adjunta, trobareu la certificació de l’acord de Ple de l’ajuntament de Sant Just Desvern, de la moció per secundar les aturades convocades pels sindicats CCOO i UGT previstes per al proper 8 de març, Dia Internacional de les Dones, aprovat el 22 de febrer de 2018.

Ens veiem fent pinya al castell de dones que organitzem amb les castelleres d'Esplugues el 8 de març a les 19 h a l'esplanada del casal de joves de Sant Just! Donarem una samarreta totes les associades que vinguin.

Després, a les 20 h podem anar al concert de la pianista Clara Peya que presentarà el seu disc Oceanes, també al casal de joves.
Podeu reservar les entrades gratuïtament AQUÍ