La Qualitat aplicada als nostres negocis

divendres, 29 setembre, 2017 - 20:30

Dona i empresa organitza una xerrada informativa sobre el curs: La Qualitat aplicada als nostres negocis

El proper divendres 29 de setembre a les 20.30 h, Dona i empresa convoca a totes les seves associades i a altres dones del municipi a una xerrada informativa sobre el Curs de Qualitat aplicat als nostres negocis que impartirà Concha Baringo, màster en qualitat per la UAB.

Si volem tenir resultats professionals satisfactoris, els nostres establiments, serveis, productes i manera de fer, han de tenir ineludiblement un grau notori de qualitat. La qualitat s’aconsegueix mitjançant un procés continu. Hem d’establir una metodologia per garantir la qualitat i d’aquesta manera el nostre negoci s'anirà enfortint per ser més competitius en el nostre sector i podrem sobreviure a l’economia del mercat.

En aquesta xerrada-taller la Concha Baringo, experta consultora en aquesta àrea, posarà llum als nostres dubtes i ens parlarà de com millorar i trobarem resposta a diferents preguntes mitjançant exemples

  • Com valorem la qualitat en un negoci o servei?
  • La qualitat és diferent segons el sector ?
  • Com saber si estem en el grau adequat?

Data: divendres 29 de setembre

Lloc: ESSÈNCIA. c/ Ramon y Cajal núm. 1 Local 3.  Sant Just Desvern

Cost: Gratuït
S'oferirà un pica-pica abans de començar!

Apunteu-vos aquí!

Aquesta xerrada tindrà continuïtat en un curs més extens on podrem aprofundir en temes de qualitat. Aquest curs tindrà una durada de 3 sessions on es tractaran els pilars de qualsevol auditoria de qualitat.

  • La Qualitat programada: el nivell de qualitat necessari i fixada com a objectiu
  • La qualitat produïda: el grau de compliment d’aquests objectius de qualitat
  • La qualitat percebuda: el nivell de qualitat que el nostre client ha percebut, tant si hem pogut satisfer les seves necessitats o no.