Xarxes socials aplicades a l'emprenedoria

Hol@ a totes!

Dissabte a la tarda va tenir lloc el Taller de Xarxes socials organitzat per Dona i Empresa de la mà de la Community Manager Ester Barqué.

L'Ester ens va explicar la seva trajectòria fins a arribar a fer de la gestió de les xarxes socials la seva professió. Un gran exemple de com ens podem reinventar i tirar endavant a qualsevol edat i amb qualsevol circumstància.
La cita va començar amb una mica d'humor, per trencar el gel, de la mà d'un monòleg del Club de la comèdia sobre les xarxes socials, i segons el que ens va dir l'Ester, sobre el que no hem de fer a les xarxes...

Bé, l'Ester ens va plantejar el mapa de possibles xarxes que hauríem de treballar per tal d'aconseguir fer xarxa. Des de Facebook, Linkedin, Twitter, Pinterest, Instagram, Google +... Des del primer moment ja van començar a sortir dubtes, qui més qui menys està donada d'alta en alguna xarxa social, però la pregunta és, ho estem fent bé?, li estem traient el màxim profit al nostre cercle d'amistats? Aconseguim crear sinergies entre el nostre perfil personal i la nostra pàgina personal?, Estem ben posicionades a Google i ben geolocalitzat el nostre negoci? Coneixem totes les xarxes socials i sabem quina és la que millor que ens pot ajudar a fer créixer el nostre negoci.... Em temo que moltes anàvem posant cares de circumstància... ja és prou dur tirar endavant un negoci per a haver d'estar pendent del que passa a les xarxes... però noies, sembla que ens hem de posar les piles i dedicar cada dia una estoneta a les relacions en línia del nostre negoci.

El taller potser no va ser tant pràctic com haguéssim volgut però el volum d'informació era massa per centrar-nos en una sola xarxa i anàvem saltant d'una a altre, amb dubtes i més dubtes. El que va quedar clar és que ens hem de pujar al carro de les XXSS que ens obren nous camins i possibilitats per fer créixer els nostres negocis.

Ens veiem a la proper@!