Taller de Nadal amb la Mireia Farràs de Floreto

Ahir al vespre la Vagoneta feia olor d'avet i eucaliptus. Una de les seves aules s'havia transformat en una floristeria. En entrar a la sala, una taula estava parada amb material de tot tipus de formes i colors: cassoletes metàl·liques com a continents del centre, filferros, tisores, ganivets, boles vermelles grans i petites, amb purpurina i sense, pinyes de diferents mides, rodanxes de taronges seques i fruits, estrelles, pals, espelmes blanques i vermelles, branques de diferents tipus d'avets, galledes amb branques d'eucaliptus de diferents formes.... vaja.... un festival de colors i d'olors!

La Mireia de Floreto ens va anar indicant els passos que havíem de seguir per elaborar un centre de Nadal. El vam iniciar col·locant una espelma al mig de la cassoleta i, a poc a poc, van anar apareixent creacions fantàstiques que anaven agafant el caire particular de cadascuna de nosaltres.

Ens vam entusiasmar! Les nostres mans no paraven d'agafar material, tallar branques i esquinçar les bases per a col·locar-les a l'escuma, clavar estrelles, fruits, pals, col·locar pinyes, boles... Calia omplir bé perquè no es veiés gens d'escuma i la Mireia ens anava
corregint o suggerint.

En una hora, la feina va estar acabada tot i que va costar posar-hi fi perquè semblava que la creació encara es podia millorar. Hi havia tant material per a fer-ho!

Els resultants van ser fantàstics! Ho podeu comprovar veient les fotografies, on queda plasmada la nostra satisfacció d'haver-nos convertit, durant una estona, en meravelloses floristes.

Acció relacionada: