Sopar celebració per l'inici del 2018 a Cuina Miracle

La Miracle i el seu fill Joan no ens van fer treballar gaire. Són tan professionals que ja havien preparat els ingredients que utilitzaríem, i el taller de cuina va consistir en emplatar, cadascuna de nosaltres, el nostre primer plat: una saborosa amanida verda amb pera, nous, formatge de Maó ratllat, tomàquet amb burrada, alfàbrega a la juliana i vinagreta. De segon vam poder triar entre Fricandó amb moixernons o Lluç a la basca amb pèsols, espàrrecs i cloïsses. Mmmm!!

Ens van fer sentir com a casa, entrant a la cuina, parant els plats, fent la xerradeta ara amb una ara amb l'altra... Un cop més, vam poder constatar que gaudim molt de les activitats de la nostra associació quan ho fem plegades.

També van ser protagonistes durant tot el vespre les samarretes que passaran a formar part de la nostra visualització en els actes que així ho creguem oportú. Així que, el començament del taller va ser tot un rebombori entre les que ja estàvem emplatant i les que es provaven les samarretes. Tot plegat regat amb riures i comentaris que fan explícita la complicitat que regna entre les associades.

Hi ha ganes de trobar-nos, ganes de compartir, ganes d'aprendre... i, si ho podem fer menjant delícies i bevent un bon vi, què més podem demanar?
Vam poder escoltar les presentacions de les noves associades constatant que en el nostre poble van apareixent projectes de dones emprenedores, valentes, creatives i il·lusionades.

Quan vam acabar, els grups formats ja al carrer, a les portes de Cuina Miracle, parlaven sols. Encara ens explicàvem, quedàvem, preguntàvem... I a totes ens va quedar el somriure a la cara quan ens vam dir Bona Nit!

Fotografies de Trini Sanchez Vallejo