Presentació del llibre CUINA amb FRUITES

Un goig i una satisfacció haver acompanyat a la Miracle Serra i el seu fill en la  presentació del llibre CUINA AMB FRUITES.   La professionalitat, la qualitat humana i l’entrega d’aquesta dona en allò que fa es tradueix sense cap dubte en la calidesa de la seves propostes culinàries i en la simplicitat i harmonia que emergeix de les pàgines del llibre.  Agrair a la Miracle i felicitar a en Joan per ser l’hereu de totes unes característiques de bondat i negoci que desitgem es puguin mantenir en el temps.
En un entorn de simpatia i amb acompanyament musical gràcies a la Mar Vizoso, aquests són els plats que varem degustar maridats amb els vins recomanats per el Celler de Can Mata
 
Rotllets de salmó amb poma regats amb el Cosmic Sauvignonon Blanc, Baix Penedés
Blinis amb foie i fruits del bosc amb el Dr.Loosen Riesling, Mosel (Alemanya)
Entrepinya de mascarpone regat amb Suc de Vida (Most natural de xarel-lo)
Xai al forn amb dàtils regat amb Château de Revelette PUR, Provença (França)
 
Esperem noves ocasions per retrobar-nos i compartir moments.
Fins aviat