Premis Quintotapa 2019

Dues de les nostres sòcies, guanyen el primer i segon premi del Quintotapa 2019

El restaurant la Bonaigua i Cuina Miracle, guanyen el primer i segon premi respectivament del Quintotapa 2019. El tercer guardonat ha estat l’Antiga granja Carbonell.

La tapa més ben valorada aquest any ha estat la de la nostra sòcia Sònia Serrano Grau del restaurant La Bonaigua, situat a la carretera Reial. Un establiment que va elaborar com a tapa km 0 el 'Fals brownie'; una terrina de galtes de vedella a baixa temperatura, parmentier de patata, demi glace i cruixent de calçots

La segona tapa més ben valorada ha estat ‘Navegant en moviment’, elaborada pel Joan, , fill de la nostra sòcia Miracle Serra i que està al capdavant de Cuina Miracle. Aquesta tapa feta amb pollastre en escabetx navegant sobre un mar de crispetes va ser una proposta deliciosa i innovadora.

El tercer lloc ha estat pel ‘Caneló de Verdures de temporada’ de l’Antiga Granja Carbonell, elaborats amb verdures saltades del Parc Agrari i salsa de formatge gorgonzola.

Per últim, també es van nomenat els millors cambrers o cambreres d’aquesta edició. Guardons que van recaure en Daniel Martínez i en José Cabellos.

Quintotapa 2019 de Sant Just és una iniciativa que ofereix, durant gairebé un mes, tapes variades en diferents bars i restaurants del municipi. Tot plegat, amb especial atenció als ingredients de proximitat, i amb un quinto de cervesa inclòs en cada consumició. En aquesta edició santjustenca hi han participat 19 bars, elaborant 33 tapes diferents.

Des de Dona i Empresa felicitem a tots els guanyadors i els agraïm haver-nos fet gaudir d’aquesta iniciativa tan deliciosa i que està arrelant a Sant Just des de fa 3 anys.