Portes obertes a Feel Woman

El passat dijous 22 de febrer la M. Pilar Casellas ens va obrir les portes del seu negoci FEEL WOMAN. Va fer-nos una mostra pràctica de la proposta que fa perquè les dones puguem mantenir-nos amb bona forma física.

Com sempre, el grup que hi vam assistir, ens ho vam passar d'allò més bé seguint les indicacions de l'excel·lent instructora. Feel Woman està situat al carrer Creu núm. 114, compta amb un circuit de 12 màquines on cada dona fa l'exercici corresponent segons el grau d'intensitat que li convé i amb un temps limitat.

La M. Pilar fa un seguiment personal rigorós per tal que la utilització de cada màquina sigui l'adequada i guia entre màquina i màquina uns exercicis per anar tonificant, estirant, etc. En acabar, una instal·lació molt peculiar, serveix per a fer els darrers estiraments i, d'aquesta manera, acabar amb la sessió que dura el voltant d'una hora.

Seguidament ens va oferir un pica-pica deliciós i vam poder fer una entranyable tertúlia on, un cop més, vam poder conèixer noves associades. I és que el format de Portes Obertes és una oportunitat per visualitzar els nostres negocis i que les sòcies que hi assisteixin en puguin fer publicitat. Així que, des d'aquí, us animem a que preneu exemple de la M. Pilar i us decidiu a mostrar el vostre servei o els vostres productes. Només cal que ens ho proposeu!

Acció relacionada: