Mercat de Nadal

Tot i ser efímer, com la majoria de coses que vivim, el Mercat de Nadal d’enguany quedarà en el record i en les retines. El vent va provocar algun ensurt i el fred feia tremolar les pells però el sol, el caliu de la gent i l’espectacle de foc de dissabte al vespre varen aconseguir assolir una temperatura ambiental, que es va mantenir fins a la gran nevada final.   Passejar, gaudir de propostes i activitats per grans i menuts, degustar exquisides olletes calentes, descansar en el Jardí d’Hivern i, mentrestant, deixant-nos impregnar de sentiments tendres cap a la gent que estimem, descobrim en les boniques paradetes el regal que més els escau.

Aquest any la LOLA, la nostra ovella preferida, ha ocupat l’espai i s’ha deixat veure per botigues, butlletes i escenaris. Fins i tot alguns han acceptat el repte de vestir-se com ella per participar en el concurs de disfresses.   Aquest any ha estat un mercat de regals, una pregunta sobre la vida comercial del municipi, una resposta correcta i un regal inesperat.

El nostre agraïment a tots els que han treballat en l’organització; ajuntament, entitats i associacions i, sobretot, gràcies a vosaltres que hi participeu i que doneu l’impuls necessari per fer viu aquest projecte.

Us deixem unes imatges i us recordem que les portes de Dona i Empresa són obertes a qualsevol nova idea o suggeriment útils per millorar, i que estarem molt contentes si us animeu a col·laborar amb nosaltres l’any vinent.