La Nit de Sant Just al carrer

Encara amb una mica de ressaca emocional pel que hem viscut a la Nit de Sant Just al Carrer, us hem de dir que el Jardí de Tardor de Dona i Empresa, ubicat a la Plaça Antoni Malaret i Amigó, s’ha consolidat com una proposta sòlida que ofereix actuacions de gran qualitat tant en l'escenari gran com en l'espai Chill Out, un espai construït perquè els espectadors les puguin veure i escoltar còmodament.

A l’escenari gran vam poder gaudir de les Impuxibles, la Clara i Ariadna Peya, amb gran expectació i èxit. La música i la posta en escena va fascinar, les germanes van aconseguir que el públic acabés formant part de l'espectacle.

Entrada la nit, el grup de rumba catalana, Agraciados, es va posar la gent a la butxaca amb el seu repertori. Va ser una altra actuació que es va quedar curta.

Un altre èxit de la nit, va ser la zona Chill Out, on tot de seients i taules disposades per la gespa, feien gaudir de les micro actuacions que es feien davant la porta de ferro del Claustre. La suau veu de la soprano Eva Miñarro acompanyada al piano per la Mar Vizoso, encetaven les actuacions i escalfaven l’ambient del que seria una nit màgica. De la música clàssica vam passar al Folk i Jazz de la mà de la càlida veu de l’Alba Cayuela i el teclat de Lucas Peire amb versions pròpies, i poc després, vam gaudir de la impactant performance de música i dansa proposada pel Pol Batlle i la Carlota de Carvajal. La veu "a cappella" es va fer sentir amb la sensibilitat de les dones de Marala Trio. També vam fer una proposta diferent amb la Susagna Navó que ens va amenitzar el Chill Out amb les seves narracions i la seva complicitat amb el públic.

Durant la Nit, els artistes Nil Nebot i Steven Quiñonez van fer una intervenció contínua, amb materials naturals de la Vall de Sant Just, a la porta de ferro del Claustre. El seu resultat va ser molt admirat.

A la plaça  van estar-hi presents les nostres sòcies restauradores Cuina Miracle, amb la seva tradicional fideuada i la carpa hindú; el Brot, amb cuina saludable, sostenible i deliciosa, que va oferir taco tinga pollo i taco hummus i tabulé, i Coses Bones, amb els seus assortits de te i pastes. També hi va estar present La Grossa de Cap d'Any gràcies a Papereria Neki.

La Nit va durar gairebé fins a les 2 de la matinada. Vam acabar cansades però contentes de la feina feta.

Des d'aquí agraïm a les que es van quedar fins al final, pel desmuntatge, i també a totes les que van venir, durant tot el dia, a donar un cop de mà i a ajudar a la barra durant la nit ja que, sense aquesta ajuda, no haguéssim pogut fer que la nit fos tan especial.  Igualment agraïm l’aportació econòmica de: Ajuntament de Sant Just, Obra Social La Caixa, Amat Immobiliaris, AGT (Associació de Gastronomia i Turisme), Engel & Völkers, Finques Palau, Patchmon i Cuina Miracle.

L'èxit d'una activitat no seria possible sense l'esforç fet. És per això que animem, a totes les sòcies, a participar-hi en un moment o altre per poder gaudir de les activitats que organitzem i poder compartir experiències entre totes.

Així que ja ho sabeu, us esperem a totes ben aviat perquè d’aquí a no res tenim el Jardí d’Hivern del Mercat Nadal!!

Acció relacionada: