Joana Amat Amigó, Creu de Sant Jordi 2019

La Generalitat de Catalunya concedeix la Creu de Sant Jordi a Joana Amat Amigó, empresària, presidenta de FIDEM, sòcia de Dona i Empresa i veïna de Sant Just Desvern, per la seva destacada participació en el sector immobiliari des de la seva empresa, Amat Finques, al capdavant de la qual ha treballat amb gran compromís i dedicació. 

El Govern de la Generalitat ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya 2019 a 28 personalitats i 15 entitats que, pels seus mèrits, han prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o  en el pla cívic i cultural.

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya. Qualsevol ciutadà, grup de ciutadans o entitat pot demanar que s'atorgui aquest guardó a alguna persona, ja sigui física o jurídica.

Moltes felicitats Joana per aquesta distinció que reconeix la feina ben feta i la teva talla personal i professional. Enhorabona!