Crònica: Festa del Comerç 2023

Diumenge, 7 de maig de 2023

El primer diumenge de maig és el dia de la mare, però també acostuma a coincidir amb una de les fires comercials més arrelades al nostre municipi. La Festa del comerç que se celebra al carrer Major al costat de la Plaça Maragall.

Més de 25 comerços i parades de restauració, es van tornar a aplegar al voltant de la Plaça Maragall per celebrar l’arribada de la primavera. A més de l’oferta comercial i gastronòmica, hi va haver un munt d’activitats per a petits i grans.

Pels més petits es van organitzar activitats com un espai de jocs a càrrec de l’Associació infantil Patim Patam. El Parc d’Educació Viària i exposició de vehicles de la Policia i Protecció Civil que sempre té un gran èxit entre els més menuts. El Taller Pinta cares a càrrec de l’Associació infantil Patim Patam o el Taller “Dibuixa els Gegants de Sant Just” a càrrec de la Colla gegantera de Sant Just. L’Exhibició canina a càrrec de la Policia Local també sempre és una de les activitats amb més públic i a la tarda vam poder gaudir de l’espectacle familiar “Confetti Exprés” a càrrec de Marc Oriol.

Els adults van poder participar en un Taller de tast de vins a càrrec del Celler de Can Mata. El Taller “Mindful Eating i hàbits alimentaris” a càrrec de Laia Alcón i Alicia Navarro. També com a novetat es va fer un Taller de ceràmica a càrrec de Iona Palau i un Taller de bosses reciclades amb banderoles a càrrec de Möbel Lab.

La Festa va estar amenitzada per l’actuació itinerant dels Gegants de Sant Just a càrrec de la Colla gegantera de Sant Just, i la música va anar a càrrec de l’actuació itinerant de la xaranga Band The Marxa. Per acabar la festa, va haver-hi l’actuació musical del grup de versions Ceda el Paso.

També es va fer entrega de vals a les persones guanyadores del sorteig “Sant Jordi té premi” i com ja és tradició també es va fer obsequi d’una planta per cada compra que es feia en qualsevol de les carpes.

Tot plegat una benvinguda a la primavera amb estones de sol tot i l’amenaça de pluja.

Volem agrair a totes les sòcies que van passar per la paradeta per cobrir els diferents torns per tal que durant tot el dia hi poguéssim regalar flors i donar informació sobre Dona i Empresa.

Acció relacionada: