Crònica del sopar de sòcies benvinguda al 2023

Divendres, 20 de gener de 2023 – La Picoteka

Com ja és tradició ens vam tornar a trobar per començar a un nou any i en aquest cas, un any molt especial, ja que celebrarem els 10 anys de vida de Dona i Empresa.


Érem 35 dones de les 105 que ja té l'associació i vam tenir la sort de poder fer la benvinguda a 5 de la vintena de les noves dones que s'han sumat a nosaltres aquest any.


La Mila de la Picoteka ens va acollir al seu local i ens va fer sentir molt còmodes.


Vam rebre un detall que ens defineix molt, les dones mouen muntanyes, vam haver de fer una mica de deures, per tal d'ajudar amb les nostres idees a la Junta que tira el carro de l'Associació i a més la Verònica ens va regalar mostres de cremes. Semblava el dia de Reis!!


La Mercè com a presidenta i la Marta com a vicepresidenta ens van fer un resum de què estar per venir aquest any i una de les activitats que més il·lusió ens fa serà el retir de cap de setmana que farem al febrer.

Però el plat fort serà la Gala de celebració dels 10 anys de DiE que farem al juliol i que tancarà més d'un any de feina prèvia.


La sororitat, les sinergies, el companyonia, la coneixença d'altres dones emprenedores i poder compartir experiències i estones és el que més es valora a l'hora de fer-se sòcies.
Recordeu, som Dona i Empresa, i la E significa Empresa, Emprenedoria, Energia, Empatia... seguim?