Crònica de la Festa del Comerç 2018

Aquesta primavera ha començat amb molta força i tot i que el temps no sempre ens ha acompanyat, d'activitats no ens han faltat.
A finals de març s'organitzava conjuntament amb Desvern Comerç, per primera vegada el Fora Stock, una oportunitat pels comerços de liquidar l'stock d'hivern i pels clients d'adquirir peces a preus molt assequibles.
Tot just començat l'abril es va iniciar també el Quintotapa que tant d'èxit va assolir l'any passat. Tot un seguit de restauradors de Sant Just que oferien tapes KM0 i Dona i empresa va participar amb 3 restaurants, Restaurant Sant Just, on es va fer la inauguració del QuintoTapa 2018, Cuina Miracle i el restaurant La Bonaigua.

I just després de Sant Jordi ens vam engrescar amb el Concurs d'Aparadors amb la temàtica d'insectes de primavera on tot un seguit de botigues del poble van fer l'esforç de guarnir de manera temàtica els aparadors.

Finalment, el passat diumenge 6 es va celebrar la Festa del Comerç, organitzada també conjuntament amb Desvern Comerç i amb tot un seguit d'activitats lúdiques per omplir el diumenge.
Les previsions climàtiques eren optimistes quant al matí, però en canvi un cop muntades les carpes, va començar a ploure i ens va fer pensar que passaríem el diumenge per aigua, però cap a les 12 h va començar a clarejar i fins i tot va sortir el sol. Els santjustencs i santjustenques es van començar a apropar a la fira i les activitats es van poder desenvolupar sense problemes (esbart dansaire, actuacions musicals, conte infantil i animació de carrer). L'ajuntament va repartir gairebé 2.000 plantes a tots aquells que van fer compres per les botigues i el mercat de Sant Just dies abans o a la mateixa Fira.
Ah, i no podem deixar d'esmentar els premis aconseguits per les nostres sòcies. Moltes felicitats!!
La nostra estimada Miracle de Cuina Miracle va guanyar el 1er premi al millor QuintoTapa
La nostra estimada Mireia de Floreto, va guanyar el 1er premi al millor Aparador

També volem agrair l'esforç de les sòcies que es van apropar a la fira per donar un cop de mà amb l'estand de Dona i empresa.

Us esperem a la propera activitat!!

Acció relacionada: