Immaculada i Joana Amat recullen el Premi Personalitat de CECOT per la seva trajectòria

Joana Amat, ‘Els empresaris tenim una missió: hem d’ajudar a fer créixer la societat’

Les Co-Directores Generals d’Amat Immobiliaris destaquen ‘Som lluitadores per les dones, per la igualtat i per la diversitat.’

SANT JUST DESVERN, 24 Octubre

Ahir a la nit, 23 d'octubre, les Co-Directores d’Amat Immobiliaris han recollit el guardó de reconeixement Personalitat 2017 de CECOT per la seva trajectòria professional i la seva aportació al món empresarial i econòmic.

L’entrega s’ha celebrat en el marc de la 23ena Nit de l'Empresari, un punt de trobada social per empresaris d'arreu del país, que ha tingut lloc al Teatre Nacional de Catalunya, on han assistit grans empresaris del teixit català i ha comptat amb la presència destacada del President Puigdemont i d'altres autoritats. La Nit de l'Empresari vol ser un reconeixement a empreses, institucions i persones que han destacat per la seva contribució al desenvolupament econòmic del país.

En un emotiu discurs, Imma i Joana Amat, han posat de relleu la seva ‘lluita per les dones, per la igualtat i per la diversitat’ en un sector masclista ‘gens apreciat per la societat [...] on hem volgut fer de la cerca de diferencia la nostra raó de ser. La innovació la nostra passió.’ Joana Amat ha destacat que la missió dels empresaris és ‘ajudar a fer créixer la societat’, una afirmació que ha estat aplaudida per l’auditori.

Les germanes Amat han dedicat el guardó a la seva mare, Concepció Amigó, qui va agafar les regnes del negoci quan va quedar vídua de Joan Amat, desapareguda ara fa dos mesos, i han avançat que donaran pas a la tercera generació amb el nomenament de Guifré Homedes Amat com a Director General d’Amat Immobiliaris el proper 1 de gener de 2018.

La nit ha estat marcada per la situació política actual del país i han aprofitat també per demanar la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, que, segons han dit, estan empresonats per les seves idees polítiques. Aquesta defensa ha anat seguida d'una ovació per part dels aproximadament 600 empresaris que eren a l'acte.

És un honor per a Dona i Empresa el premi que han atorgat a la nostra associada Joana Amat. Moltes felicitats!

Immaculada i Joana Amat amb el Premi Personalitat de CECOT