Benvinguda a la nova associada Montserrat Surroca Garcia

Sentim molta alegria veient com dones actives i esplèndides pugen al carro de Dona i Empresa fent créixer l’associació.

És un bon estímul que ens encoratja a seguir amb els ideals que ens empenyen tant a nivell professional com a nivell personal.

Avui donem la benvinguda a la Montserrat Surroca Garcia, que està al capdevant de Granel Sant Just: Alimentació conscient, responsable i sense residus plàstics, slowshops, esperant que trobi en la nostra associació, simpaties, recolzament i col·laboració. Desitgem oferir un espai dinàmic i confortable on treballar amb sentit i coherència, tot recordant que som professionals sense deixar de ser dones, sense deixar de ser mares, sense deixar de ser persones i, sobretot, sense perdre els valors que donen força i autenticitat a les nostres tasques.

Gràcies per deixar-nos gaudir de la teva companyia Montserrat.

Algunes de vosaltres arribeu d’orígens diferents i, per això, la vostra aproximació ens causa més alegria. Si teniu amigues emprenedores o simplement actives i curioses, convideu-les a venir amb la certesa que l’idioma no serà mai una trava, sinó que farem de les diferents llengües un pont estable que portarà a la bona comunicació entre nosaltres.