Benvinguda a la nova associada Monica Mirchandani

Sentim molta alegria veient com dones actives i esplèndides pugen al carro de Dona i Empresa fent créixer l’associació.

És un bon estímul que ens encoratja a seguir amb els ideals que ens empenyen tant a nivell professional com a nivell personal.

Avui donem la benvinguda a la Monica Mirchandani, que està al capdevant d'English Connection: Servicios de Traduccion en Ingles. Profesora Nativa online y presencial (empresas y particulares), esperant que trobi en la nostra associació, simpaties, recolzament i col·laboració. Desitgem oferir un espai dinàmic i confortable on treballar amb sentit i coherència, tot recordant que som professionals sense deixar de ser dones, sense deixar de ser mares, sense deixar de ser persones i, sobretot, sense perdre els valors que donen força i autenticitat a les nostres tasques.

Gràcies per deixar-nos gaudir de la teva companyia Monica.

Algunes de vosaltres arribeu d’orígens diferents i, per això, la vostra aproximació ens causa més alegria. Si teniu amigues emprenedores o simplement actives i curioses, convideu-les a venir amb la certesa que l’idioma no serà mai una trava, sinó que farem de les diferents llengües un pont estable que portarà a la bona comunicació entre nosaltres.

Monica Mirchandani