Inscripcions obertes al Programa formatiu per a la digitalització del comerç

Ja us podeu inscriure al nou programa formatiu per a petites i micro empreses comercials amb un format 100% online. El programa inclou nocions bàsiques d’eCommerce, com posar en marxa una botiga online, què és i com es gestiona el màrqueting digital, com fer conviure una botiga online amb els punts de venda físics, o com començar a vendre a marketplaces, entre altres temes d’interès.

El programa compta amb sis mòduls formatius independents que permetran als comerços participants assolir els coneixements necessaris per emprendre o millorar el seu camí cap a la digitalització. Les empreses participants podran triar els mòduls als que volen assistir sense necessitat d’haver participat en els anteriors o de participar en els posteriors. Això aportarà flexibilitat al programa i cada empresa podrà decidir quins continguts són els més rellevants per a la seva realitat i participar-hi més o menys activament.

El programa s'inicia el proper 13 de juny i finalitzarà el 19 de desembre. Trobareu les inscripcions a les diferents sessions dins de cada mòdul formatiu.

13, 20 i 28 de juny a les 10h

Digitalització

Estratègia comercial i com encaixar-hi el comerç digital. Indicadors bàsics. Com arrancar amb el comerç digital segons el nivell de recursos existents. Ecosistema d’empreses i serveis al nostre abast.

Més informació i inscripcions

4, 18 i 26 de juliol a les 10h

Màrqueting digital

El rol del màrqueting digital en la consecució d’objectius. Posicionament SEO i SEM: nocions bàsiques per navegar el món de les agències. Inversions en màrqueting: com planificar i gestionar per treure’n el major benefici. Gestió de clients i bases de dades.

Més informació i inscripcions

12, 19 i 27 de setembre a les 10h

eCommerce

Triar tecnologia i eines per començar. Quin equip necessito i quins processos cal seguir. Com planificar el meu negoci digital i aconseguir els resultats esperats.

Més informació i inscripcions

3, 17 i 25 d'octubre a les 10h

Períodes pics de venda

L’estacionalitat de la venda online: particularitats i aspectes a tenir en compte per a una bona planificació. El Black Friday i altres campanyes digitals: com fer-les conviure amb els altres canals no digitals.

Més informació i inscripcions

7, 21 i 28 de novembre a les 10h

eCommerce II

Com assegurar una bona navegació i millorar els espais digitals de la meva botiga. Gestió del producte i com maximitzar els resultats. Experiència post-compra i fidelització de clients.

Més informació i inscripcions

12 i 19 de desembre a les 10h

Marketplaces

Com funcionen els marketpaces i com triar el més adient per als meus productes. Models de negoci basats en maketplaces, com treure’n el millor profit. Gestió de marketplaces com a avingudes de tràfic i exposició de marca.

Més informació i inscripcions