Invitació portes obertes xarxa de  negocis Cambra - Baix Llobregat- 08/02

Benvolgudes,

Des de la Cambra Territorial del Baix Llobregat us volem convidar a la jornada de Portes Obertes de la Xarxa de Negocis Cambra que tindrà lloc a les nostres oficines de Sant Feliu de Llobregat el dijous 8 de febrer de 16h a 17:30h.

La Xarxa de Negocis Cambra és una comunitat empresarial que ajuda a impulsar els negocis a través del contacte proper entre empreses del territori. Actualment aquesta Xarxa consta de més de 200 membres repartits en diferents grups que interaccionen entre si a través d’esdeveniments periòdics que organitzem des de la Cambra de Comerç. Tenim la certesa que aquesta Xarxa pot ser d’interès per a moltes pimes i autònoms del vostre municipi, per aquet motiu volem que coneixeu més de prop aquest projecte a través de la jornada de portes obertes i així pugueu oferir als vostres usuaris aquesta possibilitat per incrementar la seva xifra de negoci.

Adjuntem l’enllaç on trobareu el programa complet i on podreu també realitzar les inscripcions que desitgeu: Xarxa de Negocis Cambra (cambrabcn.org)

Per qualsevol dubte o consulta, contacteu amb nosaltres.

Atentament,
Yolanda Ruz