Networking "Role Models" i a l'acte de cloenda del programa el dia 4 de desembre.

Us convidem al Networking "Role Models" i a l'acte de cloenda del programa el dia 4 de desembre. L'acció s'emmarca en el projecte "Role Models: Empreses en femení" i va adreçada a persones emprenedores i empreses de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

L'objectiu és realitzar una acció de networking empresarial entre les persones participants del programa, així com compartir experiències sobre les actuacions realitzades d'empoderament de les dones en el teixit productiu, el talent femení, la perspectiva de gènere en el món empresarial i el lideratge i els plans d'igualtat a les empreses.

Programa de l'acte:

12.30 h Obertura institucional a càrrec dels responsables polítics de Promoció Econòmica i Ocupació dels Ajuntaments de Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat.

12.45h - 13:25 h Parlem d'Empreses en femení amb Imma Amat d'Amat Immobiliaris i amb Blanca Moreno de la consultoria MiT. Parlem de la gestió del temps i la corresponsabilitat, les barreres que ens limiten i la gestió del talent femení.

13.25h - 14:25 h Sessió de networking empresarial entre les persones assistents. Dinamitzada per Blanca Moreno.

14.25 h Brunch i tancament

A qui s'adreça?

Empreses, dones emprenedores i empresàries que han format part de les diferents accions formatives i actes de networking al llarg d'aquests 4 anys, així com altres persones interessades en el projecte.

Data: 4 de desembre de 2023
Horari: 12:30 a 15:00 horesv
Lloc: CIRD, Centre d'Informació i Recursos per a Dones - Centre Cívic Les Planes
Adreça: Carrer John. F. Kennedy, 4, 08970, Sant Joan Despí

INSCRIPCIÓ

Condueix l'acte: Blanca Moreno - sociòloga i experta en polítiques de gènere de la Consultoria MiT