ACCIÓ es transforma per fer front al Covid-19

A ACCIÓ ens estem adaptant per crear nous canals d'assessorament i nous serveis orientats a les necessitats socials i empresarials provocades per la situació d'emergència sanitària.

Per això, posem a la teva disposició l'ACCIÓ Virtual Desk, la nostra resposta ràpida a la nova realitat. Des del Virtual Desk d'ACCIÓ us oferim un sistema multicanal d'atenció a consultes, d'assessorament empresarial i de seguiment de projectes.

També llancem el nou Marketplace empresarial Covid-19, dirigit a totes aquelles empreses que pugueu oferir o estigueu buscant solucions tecnològiques, serveis sanitaris o altres serveis que ajudin a fer front als nous reptes provocats pel Covid-19 i per les mesures sanitàries imprescindibles que cal adoptar. T’expliquem com:

#1 Xats a mida 

Atenem i resolem qualsevol dubte de forma immediata reforçant el canal de xat d'ACCIÓ. L'hem reforçat amb un equip d'especialistes en innovació i internacionalització empresarial que et respondran al moment. La nostra Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització també atendrà via xat totes les teves consultes vinculades a l'exportació i a la mobilitat de mercaderies entre països.

#2 Assessorament a través de videoconferència 

Per rebre assessorament i parlar sobre un nou projecte, o per abordar consultes més complexes, farem videoreunions sota demanda. El nostre equip d'experts està a la teva disposició, tant des de Catalunya com des de les nostres oficines arreu del món.

#3 Projectes en curs 

Si ja estem treballant amb la teva empresa, agilitzem la coordinació dels projectes mitjançant un account manager personalitzat i ampliem els canals perquè t'hi comuniquis fàcilment.

#4 Marketplace empresarialCovid-19   

Busques o ofereixes solucions tecnològiques o sanitàries per ajudar a combatre la crisi del #Coronavirus? Explica'ns-ho ja aquí. En pocs dies publicarem les propostes rebudes i treballarem perquè arribin al seu destí.

Ara més que mai, i si pots des de casa, connecta't a ACCIÓ.