Una botiga que enamora

dissabte, 7 maig, 2022 - 17:00

Amb Bibiana Becerra i Georgina Coma de Mandarina's bcn, expertes en màrqueting i comunicació per a botigues petites.

Dissabte 7 de maig de 17 a 19 h, a la Sala Isidor Cònsul de Can Ginestar.

Es dotarà a les participants de les eines bàsiques per a fer de la venda un art de seducció, treballant els tres factors d’un comerç:

EL VENEDOR · EL PRODUCTE · LA BOTIGA

També farem dinàmiques de casos pràctics.

ACTIVITAT GRATUÏTA PER A LES SÒCIES · AFORAMENT LIMITAT A 15 PERSONES

CVs ponents:

Bibiana Becerra. Consultora experta en comerç de proximitat, especialitzada en estratègies de creixement. Entusiasta de la professió. Amb una implicació total en cada projecte que executa, cada vegada són més les persones que confien en el seu criteri per desenvolupar accions enriquidores, adaptades al seu establiment. Es defineix com una persona resolutiva i pragmàtica. Diplomada per WINDOW DISSENY Escola Internacional de Visual Merchandising de Barcelona. És certificada professional a Fashion Stylist per MT PLUS.

Georgina Coma. Realitza campanyes publicitàries i corporatives per a un gran nombre d'empreses i institucions públiques. Diplomada en Disseny gràfic i comunicació, per ELISAVA Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona. Col·legiada núm. 609, pel Col.legi oficial de Disseny Gràfic de Catalunya. Per a ella, el disseny no és tan sols la seva professió, és la seva filosofia de vida. Ofereix solucions a la vegada què estratègies per aconseguir productes de qualitat. Els seus coneixements i experiència li permeten enfocar de manera alternativa, sensata, responsable i creativa, els projectes plantejats pel client.

Lloc: Sala Isidor Cònsul de Can Ginestar. Carrer de Carles Mercader, 17. Sant Just Desvern.

Places limitades. Apunta't aquí.