Sopar de sòcies | Assemblea General Dona i Empresa 2022

dijous, 17 març, 2022 - 20:30

Benvolgudes sòcies,

Un any més hem hagut de posposar el sopar d’inici d’any de sòcies a causa de la COVID-19 que fèiem tradicionalment a finals de gener. Tot i els diferents entrebancs i onades de la pandèmia, hem continuat treballant de valent, us hem informat per mitjà dels grups de whatsapp de tot allò que creiem que us podia interessar i hem continuat plantejant activitats en format online o presencials quan ha estat possible.

Tal com marquen els estatuts, hem de fer l’assemblea anual durant el primer trimestre i enguany volem tornar a fer-la de manera presencial i aprofitar l’avinentesa per fer el sopar de sòcies. Hem preparat un doodle per tal que us pugueu apuntar.

El lloc escollit serà el Foodis Sant Just, restaurant d’una de les nostres sòcies i la data, dijous 17 de març a les 20.30 h.

Ara si, us deixem l’ordre del dia i el desig de veure-us a totes en aquest sopar-assemblea:

Convocatòria Assemblea General Dona i Empresa 2022

Per la present, es convoca l’Assemblea General Ordinària de l’Associació DONA I EMPRESA SANT JUST DESVERN, que tindrà lloc el proper dia 17 de març de 2022 a les 20:30 hores, a Foodis Sant Just situat c/ Rosa Leveroni Valls, 10 de Sant Just Desvern, en la qual es tractarà el següent Ordre del dia:

  1. Presentació.
  2. Lectura i aprovació de l’Acta de la l’Assemblea anterior, si s’escau.
  3. Elecció i/o renovació de càrrecs. - Presidència - Vicesecretària - Vocal
  4. Presentació i aprovació dels comptes de l’Associació corresponents a l’exercici 2021.
  5. Aprovació del pressupost ordinari de l’exercici 2022.
  6. Resum d’activitats dutes a terme durant l’any 2021 i programació d’activitats del 2022.
  7. Precs i preguntes.

Segons els estatuts, l'assistència a les Assemblees generals podrà ser personal, per representació en favor d'una altra associada i per escrit. Només les associades amb assistència personal podran ostentar representació d'altres i en cap cas s'admetran més de tres representacions per associada.

Sopar de sòcies | Assemblea General Dona i Empresa 2022