Taller: Consciència Corporal amb la Joana Riba

dijous, 17 febrer, 2022 - 19:00

Una manera senzilla i tranquil·la d'anar coneixent el propi cos des de l'experiència, redescobrint-ne les diferents parts i la manera com es relacionen, assolint una consciència més global d'una mateixa.

Practicarem exercicis d'estiraments, alineació de l'estructura òssia, el coneixement de les articulacions i les seves capacitats, la coordinació, la respiració, la relaxació... Portant l'atenció i la consciència a allò que estem fent, treballant la relació ment-cos i el seu equilibri.

Fer una pausa i sentir, percebre el cos.

La Joana Riba ens proposa un taller presencial al TUTUGURI de Consciència Corporal, el dijous 17 de febrer a les 19h, que ens farà reconnectar amb el nostre cos.

Hi han 10 places així que corre per apuntar-te aquí.