Bones vacances

divendres, 30 juliol, 2021 - 10:49 a dilluns, 6 setembre, 2021 - 10:49

Benvolgudes sòcies,


El mes de juliol arriba al seu fi i volem aprofitar per desitjar-vos unes bones i merescudes vacances, però abans de marxar us recordem que la setmana vinent comença la Festa Major de Sant Just.

Com ja sabreu, enguany s'ha hagut d'adaptar a l'evolució de la pandèmia, però que no resta les ganes que tenim totes de gaudir de la cultura, la música, el cinema, el teatre, l'esport...


Dona i Empresa ha participat enguany proposant l'exposició #lliuressensepor, que està instal·lada a Can Ginestar i que està formada per 9 plafons pensats com a recurs formatiu per reflexionar sobre què són les violències sexuals, com identificar-les, quines són les causes, i què es pot fer davant situacions de violència. Us animem a visitar-la!


Amb aquesta activitat, tanquem el curs tot i que esperem veure-us en alguna de les moltes activitats de Festa Major i us emplacem al mes de setembre amb energies renovades per començar a treballar per les activitats de l'últim trimestre de l'any.


Bones vacances!