Participa a la Primera Trobada Virtual

dijous, 3 desembre, 2020 - 17:30 a 19:30

L’Ajuntament de Sant Just Desvern té el compromís d’impulsar un punt de trobada feminista en el qual s’ofereixin serveis específics per a les dones, però que també esdevingui un espai per al coneixement i la sororitat, l'apoderament femení i l’oferta de recursos per a una vida justa i equitativa, en l’àmbit social, laboral, cultural i de lleure.

Per això et convidem a participar en la Primera Trobada Virtual que serà el dijous 03 de desembre, de 17:30h a 19:30h.

En aquesta sessió es debatrà sobre l'organització del grup motor, així com també sobre els rols i funcions necessaris. També es reflexionarà sobre les expectatives, motivacions i interessos del grup de dones.

La sessió es realitzarà de manera online a través de la plataforma zoom i estarà dinamitzada per l’entitat Equal Saree, equip d'arquitectes especialitzades en participació i perspectiva de gènere.

Inscriu-te a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/o4VVPEep9GQwPp7k7

Accedeix a la reunió a través d’aquest enllaç: https://zoom.us/j/94073404808?pwd=RlgyR29SdG5qMzQ3L2tITWt3UkRSZz09
ID de reunió: 940 7340 4808
Codi d'accés: 548359

També pots sumar-te al grup de facebook "Les dones de Sant Just busquem casa!" per assabentar-te'n de totes les novetats del procés.

Per a unir-te al grup, primer fes clic aquí: https://www.facebook.com/groups/lesdonesdesantjustbusquemcasa, després fes clic en Unir-te al grup  espera que les moderadores acceptin la teva sol·licitud. Al grup rebreu més informació sobre el desenvolupament de la sessió.

T'hi esperem!

Associació Equal Saree
Skype - Equal Saree